FirstServiceOne is een maatschappelijk betrokken facilitaire dienstverlener op regionaal gebied. Vanuit deze filiosfie ondersteunen wij veel activiteiten. Ook hieruit blijkt het sociale gezicht van FirstServiceOne.

VV Westenholte,dames 1

firstserviceone  volleybalvereniging basautowas westenholte zwolle foto 2

VV Westenholte is een volleybalclub met ruim 400 leden. Het eerste damesteam komt uit in de promotieklasse.

 

Landstede volleybal / VCZ

webdesign zwolle Teamfoto Landstede

Landstede Volleybal/VCZ is een volleybalclub met ruim 350 leden. De vereniging is in 1981 opgericht en is voortgekomen uit een fusie van een aantal Zwolse volleybalverenigingen. In het seizoen 2011/2012 nemen zij met 8 herenteams, 9 damesteams, 4 jongensteams, 7 meisjesteams en 5 miniteams deel aan de competitie. 

 

TVZ

webdesign zwolle Logo TVZ750

 

 

 

TVZ750 is één van de zeven tennisverenigingen in Zwolle. Ze zijn een grote tennisvereniging, waar sfeer en sportiviteit samengaan. Het tennispark ligt tussen de atletiekbaan en het Zwartwater. Dus centraal tussen de woonwijken Aalanden, Holtenbroek en Stadshagen.

 

Be Quick '28

firstserviceone  bq

Be Quick'28 is een voetbalclub uit Zwolle. Het eerste team komt dit seizoen uit in de 1e klasse zaterdag. De club heeft 840 leden, Het hoofdveld heeft momenteel 3.000 standplaatsen, waarvan 500 overdekt. Verder heeft de club nog vijf bijvelden, waarvan drie met kunstgras. De club heeft ieder seizoen rond de 40 teams. 

 

 

 woord-en-tekst tw woord-en-tekst li woord-en-tekst fb