Cateringfirstserviceone  Catering boven

Gezond en lekker eten en drinken. Elke dag smakelijke broodjes, verse salades en lekkere snacks. Verrassend en vers daar staat ons cateringteam voor. 

De cateringservices van FirstServiceOne variëren van de dagelijkse lunchvoorziening, automatenvoorziening, vergaderlunches- en service. Ook een speciale koffiecorner valt binnen onze cateringservices.

Verrassend, vers en een aantrekkelijke presentatie zijn kenmerkend voor onze cateringservices. 

Bedrijfscatering

Onze gastvrije facilitaire medewerkers verzorgen in uw bedrijfsrestaurant de lunch voor uw medewekers en bezoekers. Uw medewerkers kunnen een lekkere, verse en verassende lunch samenstellen bij diverse uitgiftepunten, waarbij service hoog in het vaandel staat. De dagelijkse lunch wordt voor uw medewerkers en bezoekers een moment van ontspanning en beleving. 

Vergaderservice

FirstServiceOne maakt vergaderen een stuk prettiger voor u, door het aanbieden van diensten variërend van koffie en thee al dan niet uitgebreid met een lekkernij, tot de verzorging van diverse soorten lunches, maaltijden en buffetten. 

 

firstserviceone  Catering koffie Koffiecorner 

De werkdag beginnen met een heerlijk ontbijt, bestaande uit een lekker warm croissantje en één van onze koffiespecialiteiten, uw bezoekers ontvangen met een heerlijke kwaliteitskoffie? De geur van versgemalen koffie en warm afgebakken broodjes is in het hele gebouw te ruiken. Het koffie aanbod bestaat uit diverse koffiespecialiteiten. Naast een lekkere koffie, zijn er specialiteiten zoals capuccino, latte machiato, café creme, maar ook lekkere warme chocolademelk of een kopje thee serveren wij voor u.  

 

Automatenvoorziening

Naast koffieautomaten zijn er vaak ook andere automaten te vinden bij bedrijven, u kunt hier denken aan soep-snoep- en frisautomaten. FirstServiceOne kan u hiermee van dienst zijn, wij kunnen deze automaten leveren en bijvullen, ook het voorraadbeheer is bij ons in goede handenwoord-en-tekst tw woord-en-tekst li woord-en-tekst fb